Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

schanullekuh
schanullekuh - 20-04-2012 14:16:34
Voeding & Gezondheid

144 - dierenambulance - politie

[quote=toon59 schreef op vrijdag 24 feb 2012, 09:23]met mensen is het net zo gesteld, doorsturen en drukdoen, zo gaat het tegenwoordig in nederland .
voorbeeld: mijn man was gevallen in huis, geen verwondingen etc.
ik kon hem niet optillen, ruim 85 kilo.
thuiszorg gebeld "kan 20 tot 45 minuten duren", dan maar politie "daar hebben wij geen tijd en mensen voor", brandweer "loopt er niemand buiten een hond uit te laten". ziekenvervoer : is er lichamelijk letsel, nee, dan komen wij niet".
mijn man heeft dus op de vloer met kussen en deken gelegen tot er iemand kwam.
dit is niet 1x maar verschillende keren voorgekomen. hij is nu in een verpleeghuis.

ik ken een ouder echtpaar, waarbij de man zwaar hartpatient is en bovendien nog eens longemfizeum heeft ook en aan de zuurstof zit. de man werd thuis niet goed en zijn dochter belde naar de huisartsenpost, omdat het wat later op de avond was en er dus geen huisartsenpraktijk in de omgeving open is. de assistente die haar telefonisch te woord stond, vertelde haar dat de arts van mening dat ze zelf naar de huisartsenpost moesten komen, omdat ze geen taxibedrijf waren. toen de dochter vervolgens vroeg met wie ze sprak en omdat ze zefs geen auto hadden of konden lenen en dan wel een klacht in zou gaan dienen bij het medisch tucht collage als er niemand zou komen, (de telefoongesprekken worden namwlijk opgenomen bij de huisartsenpost) stond er binnen een mum van tijd een auto van de huisartsenpost voor de deur. en met dieren gaat het net zo, terwijl die acharm niet aan kunnen geven wat eraan scheelt. hoe erg wil men het hebben. het moet niet gekker worden.