Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rijsdijk
rijsdijk - 25-04-2012 22:21:03
Voeding & Gezondheid

Het mentale dieet plan

Het was niet mijn bedoeling iedereen te beledigen. ik heb niet gezegd dat u geen verstand heeft van diƫten of voeding. maar de vraag ging over het mdp en of mensen wisten of dit werkte. en ik heb geen enkele reactie gelezen waarin mensen zeggen dat ze het ook daadwerkelijk kennen. waar de meeste reacties op neer komen is:"ik heb geen ervaring met ... maar ik weet wel dat..." de hoofdvraag is wie er wel ervaring mee heeft. nu moet ik toegeven dat ik, inderdaad onder andere door mijn luiheid, het niet heb uitgeprobeerd, maar ik heb het wel gekocht en heb veel van de informatie gelezen.
jesse van der velde is ook een goeie en kan ik ook aanraden.
excuses aan iedereen die zich aangesproken voelde, maar geef eerlijk toe dat de meeste inderdaad geen ervaring hebben met mdp en het niet eens kennen.