Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 29-04-2012 22:17:41
Voeding & Gezondheid

Kwaliteit kassa forum

Een week het forum dichtgooien lost niets op. na die week gaat iedereen weer vrolijk op de oude voet verder. ik weet niet precies wat je bedoelt met vervuiling van het forum.
wat mij in ieder geval heel erg irriteert zijn twee dingen,
ten eerste, de agressieve manier van antwoorden, zo vaak wordt iemand iets toegesnauwd. dat kan tegen de vraagsteller zijn en ook tussen de zg experts onderling, een beetje meer respect voor elkaar zou de discussies en antwoorden veel beter maken.
ten tweede: de kwaliteit van de antwoorden. sommige mensen willen alleen maar steeds hun zegje kwijt. soms heeft het niets met de vraag te maken, soms is het zonder enige kennis van zaken over de vraag en soms wordt een vraag die al afdoende is beantwoord door velen nog eens dunnetjes overgedaan, alleen om te laten zien dat zij het antwoord ook wisten.

wat eraan te doen. zou alleen maar iets kunnen zijn in de vorm van controle op toegang tot het forum. en wie gaat dat doen, de redactie? die hebben daar dan een dagtaak aan. het zou misschien een idee zijn als de vraagsteller het topic kon afsluiten, hij/zij heeft zijn antwoord binnen, druk op de knop en topic krijgt geen posts meer.
voor een discussie is dat wat anders, daar kun je eigenlijk niemand van uitsluiten.