Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-05-2012 04:02:06
Computers & Telefonie

Mediamarkt / negatief koopadvies gekregen

.......ze hebben eindelijk een gouden business ontdekt. innemen en 10% minder terugbetalen, om vervolgens weer tegen nieuwprijs met een sticker "deze doos is open geweest" terug in de winkel plaatsen........

ook als de doos niet open is geweest, krijg je bij retourneren 10% minder terug.

juist omdat de mensen gewend zijn dat ze bij mm makkelijk kunnen ruilen, vind ik dat ze dit nieuwe retourbeleid (vlg mij ingegaan per 1/1/12) duidelijk voor de aankoop van een product wel even kenbaar mogen maken.

hun algemene voorwaarden zijn van okt. 2011 en ook daarin staat het niet vermeld:

ruilen bij media markt.
media markt doet niet flauw over ruilen en retourneren. nogmaals, in tegenstelling tot wat veel mensen denken is ruilen geen recht.
u mag een groot aantal producten bij een nederlandse vestiging van media markt altijd binnen 14 dagen komen ruilen – zelfs in elke vestiging in nederland - maar daarbij vragen we wel van u dat het product ongebruikt en onbeschadigd is, in de originele verpakking
wordt aangeboden en uiteraard met de originele kassabon. natuurlijk zorgt u er dan voor dat de hele aankoop compleet is, dus met alle accessoires, kabels, handleidingen en wat er verder nog in de doos thuishoort.
voldoet u aan deze spelregels, dan mag u het product omruilen of zelfs uw geld terugvragen.
u krijgt geen tegoedbon, maar gewoon boter bij de vis! dat is de coulance van media markt.

die laatste zin had op zijn minst gewijzigd moeten zijn in: gewoon boter bij de vis minus 10%.