Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-05-2012 12:47:21
Computers & Telefonie

Mediamarkt / negatief koopadvies gekregen

Zoekster schreef op dinsdag 1 mei 2012, 22:42: winterman, ik begrijp je redenatie, maar toch ben ik het niet met je eens. om wifi te gebruiken moet je een exra apparaat aanschaffen. ik snap dat je wifi kan gebruiken met zowel de apple als met deze tv, maar niet als je geen dongel hebt. dan is de apple, in mijn ogen, een apparaat dat op zich (dus zonder bijprodukten) betere mogelijkheden biedt. in ieder geval vind ik dat de verkoper skan daarop had moeten wijzen.

media markt is een winkel met een zeer uitgebreid assortiment en een snelle afwisseling van bijvoorbeeld de type tv's die ze verkopen. je kan en mag er niet van uit gaan dat die verkoper alles weet. ik kom geregeld bij de media markt en als ik een specifieke vraag heb, dan vraag ik toch echt door totdat ik zekerheid heb. soms leidt dat tot een tweede verkoper die er bij komt, maar veel vaker tot even ter plekke een zoektocht op internet en als dat niet helpt wordt de doos opengemaakt voor de handleiding.
jij koopt, jij wil het zeker weten, dus moet jij ook zorgen dat het zeker is.

dat retour beleid zijn ze trouwens wel selectief in. ik breng geregeld iets terug en heb nog nooit 10% hoeven betalen. moet wel toegeven dat het gaat om kleine bedragen voor stekkers of kabels bijvoorbeeld.