Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-05-2012 13:10:40
Vrije tijd & Tuin

Ongevraagde cursus van lecturama

Freya schreef op dinsdag 15 mei 2012, 13:01: vasco1888 schreef op dinsdag 15 mei 2012, 12:41: ....
ik ben helemaal niet gevallen voor het woord gratis,en ben nergens mee akkoord gegaan,heb nergens voor getekend,dus ben ook wettelijk toch zeker niet verplicht deze spookrekening te voldoen?
er is helemaal geen contract immers! dus er aan houden slaat dan kant nog wal.het zou even lekker wezen dat men een contract heeft,waar men nooit voor getekend heeft en nooit mondeling bent aangegaan
even een paar punten er uitlichten.....
je hebt in die enquête natuurlijk wel aangegeven dat je die gratis cursus wilde ontvangen. je zal ongetwijfeld ook wel één of ander vinkje hebben moeten zetten, waarmee je te kennen gaf 'akkoord' te gaan met de voorwaarden.
op dát moment is er weldegelijk sprake van een contract. de tijd dat je 'getekend' moet hebben voor een contract ligt ver achter ons. via internet, bij een aanvraag een vinkje zetten dat je akkoord gaat is echt voldoende om het een geldig contract te laten zijn.
'iets' aanvragen en verder niets doen zal in de praktijk vrijwel altijd betekenen dat je 'ergens' aan vastzit. en of het nu pillen, sokken, onderbroeken, tijdschriften of cursussen zijn, maakt dan verder helemaal niets uit.

m.vr.gr. freya



dus als ik jouw email adres heb,kan ik via internet iets invullen,aanvinken en dan zit jij met een contract waar je nooit aan begonnen bent?want dat is dus wat jij beweerd,iedereen kan met een email adres van een ander dan ook zaken afsluiten.dit is dan wel niet t geval bij mij,maar dat is dus wettelijk mogelijk...

en toch geeft vasco1888 winterman een topantwoord: wat betekent dat vasco het wel met winterman eens is. lecturama beloofd dan wel beterschap maar gaat tot op heden wel gewoon door met genoemde praktijken.
en wat dat topantwoord van winterman betreft,wilde hem quoteren,niet belonen ;)

heb jij de voorwaarden gelezen toen je geheel gratis en vrijblijvend dat eerste deel bestelde, dan wel die enquete invulde?

er stonden helemaal geen voorwaarden in de enquette zelf,ik ben gewoon opgebeld n.a.v. de enquette en men vroeg me of ik geheel gratis en vrijblijvend het eerste deel wilde hebben,meer niet...geen vervolgdelen,geen lesgelden,nergens is verder over gesproken,dan lijkt het me dat ik ook nergens aan vastzit?