Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-05-2012 13:23:59
Vrije tijd & Tuin

Ongevraagde cursus van lecturama

Zoekster schreef op dinsdag 15 mei 2012, 12:52:
@winterman, je kunt echt niet ophouden. persé je gelijk binnen willen halen, terwijl je dat niet hebt. zwak.

lees het antwoord van freya maar even.
zwak is het antwoord van vladja, die recht meent te kunnen ontlenen aan een papieren tijger. daarmee zet je iemand alleen maar op de verkeerde voet.

vasco1888 schreef op dinsdag 15 mei 2012, 13:10:
dus als ik jouw email adres heb,kan ik via internet iets invullen,aanvinken en dan zit jij met een contract waar je nooit aan begonnen bent?

nogmaals, lees die voorwaarden maar eens.

vasco1888 schreef op dinsdag 15 mei 2012, 13:10:
er stonden helemaal geen voorwaarden in de enquette zelf,ik ben gewoon opgebeld n.a.v. de enquette en men vroeg me of ik geheel gratis en vrijblijvend het eerste deel wilde hebben,meer niet...geen vervolgdelen,geen lesgelden,nergens is verder over gesproken,dan lijkt het me dat ik ook nergens aan vastzit?

dan heb je in de enquette dus al aangegeven dat je gebeld wilde worden en zal er toch echt wel iets geweest zijn waardoor je een overeenkomst met lecturama bent aangegaan. zo werken ze al jaren. loop alles nog maar eens goed na. een brief in het pakket bijvoorbeeld. ergens zal je iets tegenkomen dat je binnen 14 dagen had moeten opzeggen.