Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-05-2012 13:59:31
Vrije tijd & Tuin

Ongevraagde cursus van lecturama

de belgische federale overheidsdienst economie en de nederlandse consumentenautoriteit maanden lecturama aan zijn handelspraktijk aan te passen. de uitgeverij komt nu tegemoet aan het verzoek en belooft haar handelspraktijk in overeenstemming met de regels van het consumentenrecht te brengen. zij zal voortaan een duidelijk onderscheid maken tussen de eerste zending en de vervolgzendingen. de consument zal nu expliciet moeten instemmen met vervolgzendingen en met de kosten daaraan verbonden.

http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=473fq9bq

@vasco1888, aangezien u niet expleciet heeft ingestemd met de vervolgzendingen bent u nergens aan gehouden. het beste wat u kunt doen is een transcriptie van het telefoongesprek aanvragen bij lecturama en tevens vermelden dat u een klacht in gaat dienen bij de consumentenautoriteit.

en al die anderen die zo goed weten wat u 'ongetwijfeld' heeft aangevinkt, dat u hebberig was en dat er een brief was die u niet gelezen zou hebben, laat dat maar voor wat het is. ze willen persé gelijk hebben, ook al doen ze alleen maar uitspraken op veronderstellingen.