Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-05-2012 17:40:30
Vrije tijd & Tuin

Ongevraagde cursus van lecturama

Zoekster schreef op dinsdag 15 mei 2012, 13:59:
en al die anderen die zo goed weten wat u 'ongetwijfeld' heeft aangevinkt, dat u hebberig was en dat er een brief was die u niet gelezen zou hebben, laat dat maar voor wat het is. ze willen persé gelijk hebben, ook al doen ze alleen maar uitspraken op veronderstellingen.


en jij doet dat niet?????
"aangezien u niet expleciet heeft ingestemd met de vervolgzendingen" is de grootste veronderstelling van allemaal!

als je je even verdiept had was je het volgende tegengekomen

tot wederopzegging ontvangt u, met recht van retour, iedere 5 maanden een vervolgzending. u ontvangt deze zending zonder verdere koopverplichting. deze vervolgzending bestaat uit 10 afleveringen digitale fotografie. u betaalt per aflevering slechts 1 tweewekelijkse termijn van € 14,95. voor het hele pakket van 10 afleveringen betaalt u dus 10 tweewekelijkse termijnen van € 14,95 en slechts eenmalig voor dit grote pakket € 6,95 verzendkosten. u ontvangt alles compleet met gratis bijbehorende geschenken. ja, u leest het goed: gratis!

iedere 5 maanden 10 afleveringen. kosten €156,45.
met oplopende kosten en uitgaande van het feit dat hij nog niet zo lang geleden de verbintenis is aangegaan heeft hij pas 1 zending ontvangen en niet de hele cursus.

dit alles tot wederopzegging en met recht op retour

wat gaat er hier dan fout?