Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-05-2012 19:28:29
Vrije tijd & Tuin

Ongevraagde cursus van lecturama

Ja, ts kan zoveel zeggen, hij kan liegen en dan houdt natuurlijk alles op. dit is de informatie: ts wist niets van vastzitten aan een totale cursus fotografie en dat is hem niet duidelijk gemaakt, zo zegt hij het ons.

die voorwaarden die winterman hier neerzet zijn voorwaarden bij het kopen van de cursus fotografie. maar ts is nu juist niet duidelijk gemaakt dat hij een cursus fotografie had gekocht en als je geen contract aangaat heb je verder ook niet met de voorwaarden te maken. er is al eerder gedoe geweest met lecturama, daar verwijst de link van vladja naar. lees die anders nog maar een keer. consumentenautoriteit zou aan lecturama een boete opleggen als ze op het verkeerde pad bleven doorgaan. lecturama heeft beloofd dat ze voortaan duidelijk zou maken (in tegenstelling tot het verleden) aan de persoon die een proefpakket had aangevraagd hoe het zou gaan met de volgende leveringen. ze hebben ook gezegd er op toe te zien dat hun verkopers in de callcenters zich aan de regels houden.

ik blijf bij mijn opmerking, vraag de transcripties van de telefoongesprekken op. toen had lecturama duidelijk moeten zijn tegen vasco1888 en moeten vertellen dat hij instemde met het totale cursuspakket.
als daaruit zou blijken dat ze dat toen wel duidelijk aan ts hebben uitgelegd dat hij instemde met de cursus fotografie en niet alleen met het proefpakket, dan neem ik alles terug wat ik hier heb neergezet.