Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-05-2012 03:57:48
Vrije tijd & Tuin

Ongevraagde cursus van lecturama

Ik ga wel naar het juridisch loket,neem heel de boel mee,en dan weet ik het snel.

voor iedereen die me geprobeed heeft te helpen,harstikke bedankt allemaal.

voor winterman in t bijzonder: ik ken jou type wel,die kom je namelijk overal op forums tegen. altijd en iedereen maar willen afzeiken,discussires voeren,waar t niet zozeer gaat je gelijk te willen halen,maar meer om de andere ongelijk te kunnen geven,zodat je daar een goed gevoel aan overhoudt. waarschijnlijk doen dit soort lui dat omdat men een zeer laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen heeft.
misschien komt dit door dat winterman een kleine winterpeen heeft,of veel gepest op school vroeger misschien? anyway,ik raad je aan om naar een psycholoog te gaan,die kan je misschien wel helpen een beter zelfbeeld te krijgen,zodat je de tiran op internet niet meer hoef uit te hangen.
want zeg zelf,daar is niemand immers bij gebaat.ik ga niet voor t woordje gratis,want zo blijkt wel weer,gratis bestaat niet in het leven,er hangt altijd wel een prijs aan. ik wilde gewoon echt eens zien hoe zo'n cursus er uit ziet,omdat ik geinteresseerd ben in fotografie. maar of ik er een cursus voor wil volgen,weet ik niet en is dus nooit mijn plan geweest

hoe het ook zei,t woordje gratis is 1 ding...maar het woordje vrijblijvend betekend in mijn woordenboek nog altijd dat je nergens aan vast komt te zitten.dus als dit wel t geval blijkt te zijn,zie ik t gewoon als oplichting.en mocht de wet dit toch toestaan,dan zal ik dat bedrag van 256 euro betalen,en er een les uit trekken.
net als dat ik hier geleerd heb,dat er nog altijd een hoop mensen op internet te vinden zijn,die als je een vraag hebt,je graag willen helpen,maar dat er helaas ook nog steeds van die galbakken zoals winterman zijn,die gelijk een oordeel willen hebben,zonder dat ze je kennen en je maar gelijk voor hebberig uitmaken,jammer hoor.....

ik zal verder maar niet meer reageren op hiernavolgende posts,heb wel wat beters te doen dan mee te gaan in jouw zielige spelletje meneertje winterpeentje ;)