Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

janvantricht
janvantricht - 18-05-2012 11:26:35
Computers & Telefonie

Automatisch aanvullen e-mailadres

[quote=aaromijn schreef op vrijdag 18 mei 2012, 10:54]beste gsm, ik begrijp dat je graag wilt weten of ik het begrepen heb. ik ben er achter gekomen, dat je eerst alle e-mailadressen handmatig moet inbrengen in windows live mail. daarna worden ze pas herkend en komen de adressen vanzelf tevoorschijn wanneer je een naam in de adresbalk typt. ik ben er alleen nog niet achter gekomen in welke map die contactadressen worden opgeslagen.
aanvankelijk had ik mijn contactadressen vanuit mijn oude laptop overgezet naar de nieuwe, maar het blijkt, dat dit adressenbestand door windowas live mail niet geaccepteerd wordt. misschien kom ik er ooit nog eens achter waarom.

als je op je oudelaptop een exportbestand had gemaakt van de e-mailadressen (bijvoorbeeld in de extensie csv) en dit op de nieuwe had geimporteerd in windows live was dit stukje ergernis overbodig geweest lijkt mij.