Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-05-2012 13:53:59
Vrije tijd & Tuin

Ongevraagde cursus van lecturama

Winterman schreef op donderdag 24 mei 2012, 13:20: zoekster schreef op donderdag 24 mei 2012, 12:39:
waar je dat feit op baseert dat mensen zich vaak niet verdiepen en dat ze dan maar meteen de schuld aan het bedrijf geven, weet ik niet, onderzoeken daarnaar ken ik niet.


probeer eens wat berichten op dit forum te lezen.

@winterman. hier op het forum zit niet de doorsnede van de gemiddelde consument.

maar blijf erbij, als met dezelfde klacht over hetzelfde bedrijf veel wordt geklaagd, dan is het verstandig om na te gaan of de schuld in dit geval niet bij het bedrijf ligt.

@karin777 als een bedrijf het zo bont maakt dat het een boete krijgt als het nog eens over de schreef gaat, lees de tweede post (vladja), dan is er echt wel iets aan de hand. ook beloofde lecturama beterschap, waarom beterschap beloven als je het goed doet?

en niets meer aan doen? als ik 256 euro zou moeten betalen voor iets waar ik niet om heb gevraagd, dan zou ik daar ook zeker achteraangaan.
maar ja, jij hebt ook het recht om adviezen aan vasco1888 te geven.

overigens ben ik blij dat je tevreden bent over lecturama, ik gun je oprecht dat alles vlotjes verloopt.