Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-06-2012 11:48:30
Voeding & Gezondheid

Wie kent alcacil slimming shots van tell sell?

Even voor de goede orde joris , de slankheids industrie is inderdaad 1 van de rijkste organisaties , vandaar dat er ook alleen maar hulpmiddelen zijn en geen geneesmiddel tegen de kilo's.
ze profiteren van ons leed en geloof me , ben in mijn leven al honderde kilo's afgevallen , als je het bij elkaar optelt tenminste dus ben wat je noemt een ervarings deskundige.
natuurlijk helpt alleen minder eten maar heb jij nooit eens zin in een lekker patatje dan?
sporten helpt alleen maar om fit te blijven , geloof me ik kan het weten en ben daar nog nooit 1 ons extra van afgevallen , het is wel goed als je eenmaal op gewicht bent en dat je dan voor een ijsje niet gelijk gestrafd wordt.
als iedereen elkaar nou eens gewoon accepteerde , dik of dun dan was er niets aan de hand he.
maar zolang de tv zoals afgelopen zaterdag met de jongens tegen de meisjes wat de grootste afknapper was voor mannen bij vrouwen en dat dik zijn op de nr 3 staat blijven wij strijden en wint de slankheids industrie het weer!
het wat dikker zijn is helemaal niet erg maar de maatschappij zorgt ervoor dat je je dood moet schamen met een maatje meer dus ik voel me nog het beste als ik alleen ben en ik denk velen met mij!

groetjes ,
aricia