Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-06-2012 16:53:38
Voeding & Gezondheid

Wie kent alcacil slimming shots van tell sell?

Als alle mensen die met een te dik zijn/voelen probleem zich bij de psycholoog melden dan rijzen de kosten van de gezondheidszorg echt de pan uit. aricia wil een maatje minder zijn, zo erg is dat toch niet, het valt niet mee te ontsnappen aan de ideaalbeelden van de maatschappij.
ieder heeft weer zijn eigen 'ding', de een wordt kaal, de ander heeft puisten, de ander scheve tanden. je zal er maar mee zitten.
het is mooi voor de mensen die zich er niets van aantrekken wat anderen van ze denken, dat is knap. maar de nadruk op uiterlijk tegenwoordig, maakt het moeilijk eraan te ontsnappen.
overigens geloof ik niet in die pilletjes, sapjes en poedertjes om af te slanken. de verleiding van lekkere hapjes moet je weerstaan, daar zit 'm de kneep en dat maakt het ook zo moeilijk. zo'n moordend dieet als terpstra heeft gevoerd, dat is gewoonweg niet vol te houden, je wist dat het zou gebeuren, weer dikker worden. overigens staat het haar helemaal niet slecht een paar kilo's meer.
ik ben eens kilo's afgevallen door een maagzweer, dat raad ik nu echt niemand aan.
succes aricia, ik hoop dat je je op de een of andere manier het voor jou gewenste gewicht behaalt.