Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-06-2012 10:21:15
Voeding & Gezondheid

Wie kent alcacil slimming shots van tell sell?

Zo lieve mensen , ben nu dus anderhalve week bezig met dat drankje en ben dan wel 1 kilo en 2 ons afgevallen maar die laatste kilo is meer gekomen doordat ik 90% van de vetten uit mijn dieet haalde dus daar was ik normaal ook wel op afgevallen.
conclusie is dus dat het drankje niet echt werkt om af te vallen , waarschijnlijk is het inderdaad gewoon laxerend en in dat geval kun je veel goedkoper terecht bij de drogist.
maar gek genoeg voel ik me wel heel goed op het drankje dus ik denk dat dit door de vitamine boost komt , er zit veel vitamine b1 ,b2 ,b6 en b12 in dus die wil ik extra gaan slikken .
heb ik voor die 29,95 toch nog wat geleerd he :)))
tja cococat , pillen van de dokter , nou heb in mijn leven 4 huisartsen gehad en stuk voor stuk hebben ze me maar aan laten aan modderen en toevallig was ik van de week bij mijn huisarts met dit probleem en dan wil ze je naar een dietiste sturen , alsof ik na 30 jaar afvallen niet weet wat goed of slecht voor me is pfff.
met dat een dietiste me het dubbele van wat ik nu eet wil laten eten dus daar kom ik geheid van aan.
ze gaan ervan uit dat elk lijf hetzelfde is maar daar zit hem dus de kneep he .
nu had ik doordat ik hoge bloeddruk heb ( zit in mijn fam ) ook weer een bloedonderzoek gehad en daaruit bleek dat dit keer mijn glucose ( suiker) spiegel te hoog was .
en inplaats ze dan de oorzaak overgewicht aanpakken schrijven ze je liever grote pillen voor de suiker voor waar ze vervolgens weer lekker en vooral lang aan kunnen verdienen.
nou dat vertik ik dus en ga nu voor het eerst van mijn leven de strijd aan voor mijn gezondheid en niet meer voor het schoonheids ideaal.
hopelijk is dat ook een betere drijfveer :))
als laatste wil ik iedereen bedanken voor haar of zijn reactie en wens vooral de volslanke mensen onder ons nog veel s6 met de strijd tegen de kilo's.
tellsell helpt ons niet dus we zullen het zelf moeten doen :)))

lieve groetjes ,
aricia.