Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-06-2012 19:32:22
Huishouden & Energie

Verminderde waterdruk uit douche

Ongeveer 2 maanden geleden had ik hetzelfde probleem met met grohe thermostaatkraan. ik had nog meer problemen, niet alleen de druk maar ook de éne dag heet water en de andere dag lauw water.
er is bij mij iemand wezen kijken en die vertelde dat dit aan de thermostaatkraan lag dat deze kapot was maar dat het niets met de druk te maken had.
de druk kan door de monteur van de ketel worden ingesteld. maar omdat ze een bepaalde regelgeving hiervoor hebben mag hij niet maximaal zijn opengedraaid waardoor je dus een geringe straal hebt.
wij hebben door toch in de ketel zelf de knop helemaal opengedraaid en dit scheelt een slok op een borrel. heerlijk douchen, goede druk en beneden binnen één minuut warm water. de thermostaatkraan is uiteraard ook vervangen door een nieuwe grohe 2000. alles is weer in orde.
maar er werd wel gezegd als de ketel weer schoongemaakt wordt zal de monteur de knop weer een stuk dichtdraaien, maar géén probleem we weten nu hoe dit werkt. dus kunnen wij dit zelf verhelpen.