Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-06-2012 13:46:08
Computers & Telefonie

Scherm tv tje gebruiken als computerscherm

Het kruis door de 2 speakers is bijna zeker het probleem met het geluid.klik 1 keer met links op de speakers met het rode kruis, dan opent de mixer, daar kan je zien of het geluid gedempt is en het vervolgens uitschakelen.

het probleem met lan verbinding2 zegt niet zo veel.
als je gewoon internet verbinding hebt is er niets aan de hand.
alle vormen van netwerk aansluitingen worden weergegeven met lan verbinding1, lan-verbinding2 enz.
dus als je wel je kabel voor internet hebt aangesloten, maar de pc ook een bleutooth verbinding kan maken met een telefoon bijvoorbeeld, of er draadloos geinternet kan worden, dan heb je meerdere lan verbindingen.

is nu 1 niet bruikbaar, bijvoorbeeld die van je bleutooth omdat de telefoon niet in de buurt is, dan krijg je zo'n melding.

klik eens rechts op het lan verbinding2 icoontje en kies voor eigenschappen, dan kan je als het goed is zien wat voor netwerkverbinding er geen connectie heeft.