Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 18-06-2012 21:31:59
Vrije tijd & Tuin

Invloed massamedia 9 11 aanslag wtc new york

Ik doe het ook af als een conspiracytheory. ik heb toch echt die vliegtuigen de twin towers zien invliegen, tenzij dat een van te voren opgenomen film was, die toen over de hele wereld werd uitgezonden en dat alle mensen in ny die erbij waren zijn omgekocht.
ik snap wel dat die rapporten heel overtuigend zijn. als je een theorie wilt bewijzen, dan lukt het op de een of andere manier om daar de overtuigende bewijzen voor te vinden. daarom heeft de mensheid zo lang gedacht dat de zon om de aarde draaide.
denk ook aan de overtuigende bewijzen dat paul mccartny dood is en ingeruild voor een dubbelganger. tenzij je dat ook gelooft natuurlijk.

verder zie ik niet direct het consumentenbelang van deze discussie, maar daar kan iemand anders je misschien wel mee helpen.