Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
vannessa - 28-06-2012 16:00:45
Voeding & Gezondheid

Opzeggen basic-fit

Dank je wel voor je reactie! ik ben bang dat je gelijk hebt en ik nu op de blaren moet zitten...

abonnementsvorm: maandelijks geldt alleen voor een maandelijkse afschrijving en helaas niet voor de opzegging... lang leven de kleine lettertjes!


=zoekster schreef op donderdag 28 jun 2012, 15:29: u heeft getekend voor een jaarcontract, vrees ik? dan zit u er ook een jaar aan vast.
helaas denken veel mensen dat door de wet van dam alle contracten per maand opzegbaar zijn.
wat is het geval, abonnementen worden binnenkort niet meer automatisch verlengd, maar gaan na hun contractduur van maximaal 2 jaar over in doorlopende abonnementen die per maand opzegbaar zijn.
u kunt niets doen, behalve hopen op coulance. er is hier wel eens iemand geweest die het jaarcontract wist om te zetten in een half jaar, maar dat is goodwill van de sportschool. juridisch heeft u geen poot om op te staan.
het gaat niet zo goed met de sportscholen, dus ik geef u weinig kans, maar soms helpt zeuren, bidden en smeken.