Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

donna
donna - 12-07-2012 13:23:26
Vrije tijd & Tuin

Catwatch werk dit of niet ????

Ik heb onlangs bij het kopen van een nieuwe telefoon met abonnement heel wat gedoe gehad bij vodafone, omdat ze ook een kopie van mijn paspoort wilden. ze zijn er uiteindelijk mee akkoord gegaan dat ik de pasfoto en het bsn nummer heb afgedekt. het is deze bedrijven verboden kopieën van identiteitsbewijzen te maken of om een bsn te vragen. ziekenhuizen en banken mogen dat wel, zijn het zelfs verplicht en overheidsinstanties ook.

juist omdat er uitzonderingen zijn is het voor niemand meer duidelijk wat wel en wat niet mag, de overheid zou de voorlichting daarover sterk moeten verbeteren en er ook voor moeten zorgen dat er sancties op staan als door onbevoegden kopieën worden gemaakt.