Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-07-2012 14:21:57
Vakantie & Reizen

Op vakantie dan extra verzekering verplicht.

Alles goed en wel , maar wat is risico-vol , en wanneer niet , en wat als je op vakantie overreden wordt , in het hotel een traptrede mist en je een smerige darminfectie oploopt.
de werkgever verlangt de volledige inzet van je , en liefst zo fit mogelijk om het werktempo bij te benen , dus graag een beetje sporten om de conditie op peil te houden , maar word je dan onderuitgeschoffeld op het voetbalveld dan zijn de rapen gaar ?
je bent als werknemer al een vogelvrije , en het liefst verdient de werkgever en de achterliggende aandeelhouder lekker veel aan jou , en de risico's worden dan ook nog bij je neergelegd ??
wel de lusten , niet de lasten , en wanneer je boven de 40 bent mag je ook nog zonder ontslagbescherming eruitgejopt worden.
wil ik ook wel werkgever worden zo.