Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

trend spray
trend spray - 17-07-2012 14:51:25
Voeding & Gezondheid

Enig idee wat dit nu weer is?

[quote=jzanten64 schreef op dinsdag 17 jul 2012, 12:48]trend, lees het nou maar wel !! misschien geef je dan wat minder slecht geinformeerde antwoorden in het vervolg.......

.........beste is om, wanneer je mails niet vertrouwd, even te googlen op een opvallend ding in zulke mails, bv een mail adres. in 90% van de gevallen kom je dan uit op een "hoax"-beschrijving of security.nl en deze sites geven dan exact aan wat de mail doet, of waar de mensen op uit zijn.

doe het niet af met "alleen stommelingen vallen hiervoor", het overkomt bedrijven, ouderen (en die zijn niet stom) en vele, vele anderen.

met vriendelijke groet,
jan van zanten
ict security advisor.


als ik dat wil, zal ik jouw link lezen.

ik zal straks mijn profiel op dit forum aanvullen met:" trend spray is een kluns op het gebied van computers en alles wat daarmee te maken heeft". (beetje overdreven).

als ik de afzender van een mail niet ken, open ik hem niet.
als ik de afzender wel ken maar de e mail bevat een "vreemde" inhoud, dan mail ik die persoon. dus ik geef geen antwoord op die "vreemde" mail.

nieuwste trend, dank u wel voor de informatie.

en nee, ik doe het beslist niet af met "alleen stommelingen vallen hiervoor".
ik noem trouwens geen één mens ooit stom of dom. (alleen als ik heel heel erg boos ben) maar dan zal ik achteraf mijn excuus hiervoor aanbieden.
want niemand is stom of dom, maar mensen doen weleens domme dingen, meestal uit onwetendheid.

maar mensen die die mails van trude geloven, moeten volgens mij, wel een verstandelijke beperking hebben.