Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

linoge
linoge - 17-07-2012 17:16:52
Voeding & Gezondheid

Enig idee wat dit nu weer is?

[quote=trend spray schreef op dinsdag 17 jul 2012, 09:42]
die mails van trude zijn zo overduidelijk niet waar/ onmogelijk dat volgens mij, alleen mensen met een beperkt verstandelijk vermogen het geloven.

dat zou je wel denken, maar de praktijk werkt toch anders uit. zelfs mensen waarvan je het niet zou verwachten trappen er in.

er zijn zeer veel varianten van scams. zit je op een datingsite, dan worden er ineens mensen stapel verliefd op je en hebben ze je hulp nodig met hun finaciele problemen. je hebt een zeer grote prijs gewonnen in een loterij. het enige wat je hoeft te doen is wat geld over te maken, zodat zij jouw prijs op kunnen sturen. je hebt ineens een miljoenenerfenis, van iemand die je totaal niet kent, maar die persoon jou wel en die wil jou bedanken. enige wat je hoeft te doen is wat geld over te maken, zodat de benodigde papieren kunnen worden opgesteld.
je zet je auto te koop op marktplaats en wordt door scammers benaderd. het houdt niet op. ze benaderen jou op een zwak punt en heel veel mensen trappen er in.