Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kw
kweettniet - 29-07-2012 21:37:36
Computers & Telefonie

Hollandse nieuwe: spookverbruik


inmiddels heb ik de klantenservice van hn aan de lijn gehad. zij geven inderdaad whatsapp de schuld. deze maakt voortdurend verbinding met internet (dus ook als je onderweg bent). omdat hn steeds afrondt op 100 kb, gaat het beltegoed in no time op.
wij voelen ons al met al wel belazerd door hn. wij dachten dat 500 mb wel voldoende zou zijn om whatsapp te installeren (dat heeft toch bijna iedereen met een smartphone?) maar bij hn is dat kennelijk niet het geval. je kunt internet wel steeds handmatig in- en uitschakelen, maar daarmee haal je natuurlijk de functie van whatsapp onderuit: je kunt dan niet continu berichten ontvangen.

al wisten wij van het afronden: we vinden een meer specifieke waarschuwing in dit geval wel op zijn plaats.
mijn vrouw heeft inmiddels grote spijt van hollandsnieuwe!
we zullen de consumentenautoriteit hiervan op de hoogte stellen en roepen mensen die dezelfde klacht hebben, op om dat ook te doen.