Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 30-07-2012 17:20:58
Voeding & Gezondheid

Dure medicijnen met lage levensverlenging niet meer vergoed

[quote=carola.83 schreef op maandag 30 jul 2012, 16:55]......discussie ging om de `levensverlengende` medicatie waar ze het nu over hebben in het kader van de bezuinigen.......

inderdaad, maar je haalde zelf het koninklijk huis en hun financiële positie bij.

.

ja, omdat daar niet om de kosten gegeven of naar gekeken wordt..........
en dat moet ook opgehoest worden door de belastingbetaler welbeschouwd maar daar wordt niet op bezuinigd en op medicatie van een ander wel.

[quote=jorisw schreef op maandag 30 jul 2012, 16:59]zoals?

dat is een heel andere discussie natuurlijk maar als je allerlei flauwekul commissies en onzin onderzoeken, onkostenvergoedingen bovenop al hoge salarissen en gezelligheidsbezoekjes ed al eens zou schrappen,
besluiten geen geld uit te geven aan de olympische spelen die we welles nietes ook zo nodig eens een keer moeten organiseren en stoppen gelijk met onderzoeken naar kosten en opbrengsten en leuke rapporten die toch ook nooit blijken te kloppen achteraf dan kunnen we dat geld alvast aan iets anders gaan uitgeven.
budget van defensie kan ook wel wat missen en die deeltjesversneller was leuk maar geef er even berg geld aan uit als je ze over hebt zou ik zeggen.
kan er nog wel een waslijst van maken als ik er even goed voor ging zitten verwacht ik ;-)

maar de hoge zorgkosten zijn overigens niet zozeer te danken aan de patiënten maar aan al die mensen die daar grof geld aan willen verdienen, dus daar valt wel een en ander aan te veranderen, beginnen bij de top.