Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
josty - 01-08-2012 11:56:19
Computers & Telefonie

Slechte service t-mobile en tpg post 2

De leiding van microsoft is m.i. bezig met pankiekvoetbal. voor het eerst in z'n bestaan heeft het bedrijf verlies geleden en dat was internet gerelateerd.
de volkomen misconceptie van de game flight [ook een poging om een stukje internet taart te bemachtigen] is ook zo'n voorbeeld van paniekvoetbal waarbij eerst de oude schoenen [flightsimulator] weggegooid zijn en toen vervolgens 2 rechter schoenen zijn aangeschaft.
1 van de oorzaken van de winst van gmail tov hotmail was de opslagcapaciteit, in plaats van dat te veranderen komt er nu een andere dienst ....logisch...uch uch...
een andere oorzaak van de winst van gmail was het imago [misschien juist het feit dat het geen microsoft was..!.]

de naam van de dienst is wel handig omdat het gerelateerd is aan het stoffige outlook, dat zullen heel veel mensen herkennen. voor oudere mensen een reden om er mee in zee te gaan.
de vraag is wel of jongeren ook met zoiets ouds geassocieerd willen worden als outlook, hoe "kek" het er ook uit moge zien.
mensen zullen door de nieuwe laptops en pc's wel "gedwongen" worden om win8 te gaan gebruiken, gewoon omdat dit "pre-installed" is. [vanuit win8 zal dan de koppeling met outlook.com snel gemaakt zijn, mits de eu daar niet een stokje voor gaat steken omdat dit dan mogelijk oneerlijke concurrentie wordt tov gmail.
mijn conclusie; ballmer en co zijn de weg een beetje kwijt en weten niet hoe ze met echt vernieuwende producten moeten komen. deze nieuwe dienst is gebaseerd op oud maar dan met veel aanhangsels er aan. veel aanhangsels betekent de mogelijkheid op veel fouten. veel fouten geeft hackers de gelegenheid in te breken. veel fouten betekent ook dat gebruikers zullen afhaken en dat woord gaat gauw zoemen op het internet en voor je het weet zit je met een vista-achtig debakel [hoewel vista echt niet meer slecht is]
ben benieuwd hoede rare sprongen van deze kat uit gaan pakken.