Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-08-2012 12:29:54
Auto & Vervoer

Auto aanschaf marktplaats

Dag gabriella,

toen ik dit begon te lezen, wist ik direct dat het foute boel was. maar dat weet u nu ook al wel. jammer dat uw vader er in getrapt is.

over uw vraag over het geld kan ik kort zijn: hij kan naar zijn geld fluiten (figuurlijk wel te verstaan). daarbij geeft u het zelf ook al aan: "een dure leerles dus". er is geen verzekering voor.

indien de politie verder niets kan achterhalen, is hij zijn geld echt kwijt. en al zou er (mogelijk) een verdachte kunnen worden aangehouden, dan nog geef ik u weinig tot geen kans. hooguit dat u zich als benadeelde zou kunnen voegen in het strafproces.

en dit is inderdaad een heel oude truc. ik zou hier nog veel meer trucs kunnen beschrijven. maar in het algemeen kan men wel stellen, dat, als er op enigerlei wijze zaken moet worden gedaan, in of via het buitenland, dit beter niet kunt doen. u loopt dan altijd veel meer risico's.

gewoon boter bij de vis, maar dan nog (!) kunt u opgelicht worden.

om u een gelijkwaardig voorbeeld te geven: http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/wie-is-bekend-met-shipping-companys-in-engeland/">lees dit ook eens. . . .

gr. hutch