Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hagaman
hagaman - 13-08-2012 10:22:45
Computers & Telefonie

Kpn misleid klanten met glasvezel

Wtf...
mens ga leven zoeken aub. glasvezel, glasvezel, bla bla bla
laten we zeggen dat je glasvezel krijgt tot in je ... pc, en dan ?

:)))

wat n belachelijke kudde zeg. mens je kan boven de 6-7 mb niet meer voelen of het snel is of niet, een gewone adsl van kpn haalt all meer dan 1200 mb tegenwoordig, laat nog staan als je vdsl hebt, wat tegenwoordig 90% van alle kpn klanten hebben.

wat ga je doen met die snelheden ?

nog grappigste is, het feit dat iets glasvezel heet, betekent niet dat het ook snel is, snelheid is afhankelijk van je abonnements liemiet bijvoorbeeld, maar ook heel erg van de partij aan de andere kant van die kabel. dus ja je mag wel 1 gb aan snelheid hebben, maar als de website waar je je domheid laat zien kassa.vara traager aantwoord dan 1 gb, dan blijf je op lagere snelheid dus hier komen janken over dingen die je niet begrijpt en niet nodig hebt ? :)))

mensen moeten eens realiseren dat ze totaal niets begrijpen van deze technologie, en dan net als je een rijbewijs moet halen om auto te rijden, een of andere cursus volgen om computers en verbindingen te begrijpen.
glas glas bla bla, je pc kan waarschijnlijk niet eens boven 10mb :) je proccesor en moederbord kan dit soort snelheden groots waarschijnlijk ook niet verwerken, en dat ligt verder niet aan of het pc is of mac same shit.
het is een samenhangend procces. plus als je goede antivirus hebt ? dan zal het nog trager worden omdat het hele traffic door antivirus filters moet komen.
en zo kan ik nog aantal noemen.
dus jah, het is natuurlijk kpn die iedereen oplicht :) maar dat is oud nieuws.
iedereen beschuldigen is geen uitkomst. heb je veel geld over ? steek het niet in abonnementen :) ga in de natuur of zo :) geef het uit aan je kids of iets nuttigs in plaats van glasvezel in je huis te verwachten.

glasvezel switches kosten duizenden euro's, glasvezel verbindingen moeten nog met speciale boxen in normele lan's worden omgevormd deze kosten ook heel veel geld, denk je echt dat kpn of wie dan ook miljoenen gaat uitgeven om aan paar dombo's als jij glasvezel tot de pc te leveren ? :)))) vergeet niet je kan geen glasvezel kabel hebben in je huis, uiterst tot de wijk centrale :)
daarna altij koper. in toekomst mischien gaan ze het vervangen, maar zelfs dan alleen tot isra punt,dus tot je deur, en daarna zit je nog steeds op een gewone utp :)))