Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
koalafruit - 21-08-2012 15:06:16
Vrije tijd & Tuin

Black&decker grasstrimmer gl225 - onduidelijke handleiding

Tja, dat is een verschil in interpretatie dan. wat volgens mij niet zou moeten kunnen bij een handleiding.

als er staat "geen schuur- of oplosmiddel gebruiken", denk ik dat schoon water dus wel kan. dit interpreteerde trouwens de helpdesk van black&decker ook zo. die vind ook dat je wel water mag gebruiken. (in tegenstelling tot hoe jij dat interpreteerde, waarmee de onduidelijkheid van de handleiding eveneens wordt aangetoont.)

zij gaan er echter vanuit dat de gebruiker tussen de regels van de handleiding kan lezen en er precies de juiste interpretatie aan geeft. dus niet de interpretatie die jij eraan geeft, niet de interpretie die ik er aan geef, maar precies de interpretatie die zij menen tussen de regels te lezen.

ik vind dat ik dat toch wel met recht onduidelijk kan noemen.

overigens is het een beetje vervelend dat je er vanuit gaat dat ik geen gezond verstand heb en dat ik wel 'een les voor de volgende keer' nodig heb. dat komt denigrerend over. misschien beter om volgende keer je medeforumleden aanvankelijk wat hoger in te schatten. dat komt de vriendelijkheid op het forum zeker ten goede. laat dat aub een les voor volgende keer zijn.