Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ikbenik
ikbenik - 21-08-2012 15:15:46
Vrije tijd & Tuin

Black&decker grasstrimmer gl225 - onduidelijke handleiding

[quote=koalafruit schreef op dinsdag 21 aug 2012, 15:06]overigens is het een beetje vervelend dat je er vanuit gaat dat ik geen gezond verstand heb en dat ik wel 'een les voor de volgende keer' nodig heb. dat komt denigrerend over. misschien beter om volgende keer je medeforumleden aanvankelijk wat hoger in te schatten. dat komt de vriendelijkheid op het forum zeker ten goede. laat dat aub een les voor volgende keer zijn.
met alle respect en no hard feelings, maar veel mensen gedragen zich echt als hersenloze zombies die niet in staat zijn om zelf na te denken.
daar wordt ik zelf wel een beetje moe van.

soms denk ik echt: "domme koe! gebruik eens een keer je verstand!"

[quote=koalafruit schreef op dinsdag 21 aug 2012, 15:06]overigens is het een beetje vervelend dat je er vanuit gaat dat ik geen gezond verstand heb en dat ik wel 'een les voor de volgende keer' nodig heb.
zo heb ik dat zeker niet geschreven.

ik heb niet voor niets een spatie tussen die twee zinnen gezet, dus de laatste zin heeft niets te maken met de zin die erboven staat. als dat wel het geval zou zijn geweest, had ik de zin er gelijk achter of zonder spatie eronder gezet.

de zin: "die machines kunnen inderdaad niet tegen water. laat het aub een les voor de volgende keer zijn.", dient echt zelfstandig gelezen te worden