Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
koalafruit - 21-08-2012 15:35:06
Vrije tijd & Tuin

Black&decker grasstrimmer gl225 - onduidelijke handleiding

[quote=ikbenik schreef op dinsdag 21 aug 2012, 15:15]... veel mensen gedragen zich echt als hersenloze zombies die niet in staat zijn om zelf na te denken. ...

[quote=ikbenik schreef op dinsdag 21 aug 2012, 15:15]... "domme koe! gebruik eens een keer je verstand!" ...

ik hoop niet dat je met deze twee losse uitspraken refereert aan mijn persoon.

zoals je in de originele post én in mijn antwoord hebt kunnen lezen, interpreteert black&decker de gebruiksaanwijzing ook als dat men water kan gebruiken bij het reinigen van de machine. dat ik de handleiding op dezelfde wijze als de fabrikant interpreteer, maakt van mij toch geen 'hersenloze zombie die niet in staat is om zelf na te denken' of een 'domme koe, die mijn verstand niet gebruikt'?

[quote=ikbenik schreef op dinsdag 21 aug 2012, 15:15]... zo heb ik dat zeker niet geschreven.

ik heb niet voor niets een spatie tussen die twee zinnen gezet, dus de laatste zin heeft niets te maken met de zin die erboven staat. als dat wel het geval zou zijn geweest, had ik de zin er gelijk achter of zonder spatie eronder gezet.

de zin: "die machines kunnen inderdaad niet tegen water. laat het aub een les voor de volgende keer zijn.", dient echt zelfstandig gelezen te worden ...

mijn excuus. ik wilde je natuurlijk niet verkeerd citeren. ik dacht dat de stijlregels hiervoor op een forum wat losser zouden zijn, maar dat was mijn inschattingsfout. ik bedoelde natuurlijk de twee uitspraken los van elkaar te citeren. poging twee:

[quote=ikbenik schreef op dinsdag 21 aug 2012, 15:15]... goed gezond verstand gebruiken kan echt geen kwaad hoor. ...

[quote=ikbenik schreef op dinsdag 21 aug 2012, 15:15]... laat het aub een les voor de volgende keer zijn. ...

beide uitspraken komen, los van elkaar, denigrerend op mij over. misschien beter om volgende keer je medeforumleden aanvankelijk wat hoger in te schatten. dat komt de vriendelijkheid op het forum zeker ten goede. laat dat aub een les voor volgende keer zijn.