Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
koalafruit - 21-08-2012 19:52:37
Vrije tijd & Tuin

Black&decker grasstrimmer gl225 - onduidelijke handleiding

[quote=ramonnetje schreef op dinsdag 21 aug 2012, 19:42]spijt me zeer, maar dit lijkt op zo'n probleem als: 'maar er staat niet in de gebruiksaanwijzing dat ik die magnetron niet kan gebruiken om mijn chiuaua in te drogen!'..

oké, als je dit niet interessant vindt, hoef je niet perse te reageren, natuurlijk. dan zijn er misschien betere dingen om met je tijd te doen.

[quote=ramonnetje schreef op dinsdag 21 aug 2012, 19:42]mijn smartphone is ook onder andere bedoelt voor buitengebruik, maar als het (stort)regent dan houd ik hem echt in mijn zak. ik maak hem ook niet schoon met water en zeep en dit staat ook niet in de gebruiksaanwijzing.

het is al gezegd: bij het maken van zo'n gebruiksaanwijzing worden de onlogische dingen er uit gelaten, anders krijgen we een boekwerk met onzin bij elke tandenborstel..

een smartphone beweren de makers dan ook niet van dat je deze met water kan reinigen. (dat had ik dus correct geïnterpreteerd uit de handleiding.) dat zeggen de mensen van black&decker wel.

ze zeggen er alleen niet bij welke delen juist wél en welke delen juist niét met water gereinigd kunnen worden, tenzij je drie keer dezelfde vraag stelt een de helpdesk.

even in een handleiding zeggen op welke je de strimmer wel en niet met water kan reinigen, maakt er niet meteen een enorm boekwerk van en is toch op geen enkele manier vergelijkbaar met een tandenborstel. of zie ik hier een vergelijking over het hoofd tussen grasstrimmers en tandenborstels?