Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jayjay_seal - 30-08-2012 10:53:16
Computers & Telefonie

Waarom glasvezel

En daarnaast..... heel veel providers bieden alleen hun snelheden aan met een * vermelding waarin aan wordt gegeven dat de maximum snelheid niet altijd te halen is zo ook met glasvezel..... het hele proces van klagen over snelheden etc... bij providers gaat weer opnieuw beginnen.....

[quote]nederland vierde op wereldranglijst internetsnelheid
tags: office

met een gemiddelde internetsnelheid van 8,2mbps staat nederland 4e op de wereldranglijst. alleen in aziatische landen is internet nog rapper.

deze gemiddelde internetsnelheid van 8,2mbps in nederland is terug te vinden op de website van akamai, dat deze week hun laatste kwartaalcijfers over de wereldwijde internetsnelheden naar buiten bracht. ten opzichte van vorig jaar is de gemiddelde snelheid wereldwijd gestegen. maar sinds het tweede kwartaal van dit jaar is wel een daling van 14 procent ingezet. wereldwijd ligt de gemiddelde internetsnelheid momenteel op 2,3mbps.


we staan al 4de.... nog sneller internet betekend alleen maar dat anderen altijd langzamer zullen zijn.....