Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 30-08-2012 11:40:35
Computers & Telefonie

Foto's


@^^:

het lijkt misschien dramatisch dat je de sorteervolgorde niet (zo makkelijk) kunt aanpassen, maar persoonlijk heb ik daar niet zo'n moeite mee. vakantiefoto's wil ik toch bekijken in de volgorde waarin ik ze genomen heb. foto's die ik op de laatste dag genomen heb, wil ik niet als eerste zien....

@herte:

en ook zonder extra software is er wel wat te sleutelen aan de volgorde:
zoek de foto op in de windows verkenner, klik er met de rechter muisknop op en kies 'eigenschappen'. op het tabblad 'details' staat in de lijst (onder: oorsprong) de optie: 'genomen op:'. dat is de waarde die door de ipad gebruikt wordt voor de sorteervolgorde. deze waarde kun je aanpassen door er een andere datum in te vullen. echter alléén de dag en niet de tijd, maar met een beetje creatief aanpassen van deze waarde kun je een heel album op de volgorde zetten die jij wil.
wil je ook de tijd kunnen aanpassen dan heb je een exif-editor nodig.

freya