Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hk_mr308
hk_mr308 - 30-08-2012 15:25:25
Computers & Telefonie

Foto's

[quote=macwouter schreef op donderdag 30 aug 2012, 14:07][quote=lekkerisdat schreef op donderdag 30 aug 2012, 00:43][quote=hk_mr308 schreef op woensdag 29 aug 2012, 23:11]weer een reden om geen ipad of apple te nemen :p
inderdaad dat was ook mijn eerste gedachte.. :-d

ik gebruik acdsee (heel soms total commander) meer als de helft van de sorteermogelijkheden snap ik simpel weg niet (oke oke kan ook aan mij liggen), maar dat sorteren op naam is toch wel een uitkomst

apple heeft afgelopen kwartaal 16,24 miljoen iphones verkocht, een stijging van 86 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal van het vorige boekjaar. het bedrijf verkocht 7,33 miljoen ipads en 4,13 miljoen macs. http://www.bright.nl/weer-recordaantal-iphones-en-ipads-verkocht">bron

als het bedrijfsleven en de scholen overstappen naar de ipad (lees kranten ) dan heb jij een probleem met je iq en ligt het probleem niet bij de ipad.



nou nou rustig maar mac meneer ;) ik heb het persoonlijk niet op mac, gewoon vanwege hun manier van doen. ik heb zelf een ipod, die is gewoon beter dan alle andere spelers, en mac's zijn geweldig voor creatieve mensen ( niks met iq te maken ). voorlopig werk ik nog met windows, omdat 99% van mijn klanten dat doen. maar ik heb al wel een mac staan voor de mensen die daarmee komen ;)

verder is het gewoon leuk om met mac een beetje de draak te steken, omdat ze alles gewoon weg anders doen. niet dat het slecht is, in tegendeel, met al die apps en functies zijn het juist handige apparaten, maar nogmaals, windows is nu nog gangbaarder, en dat zal in het bedrijfsleven nog een lange tijd zo gaan omdat het meer administratief is dan design.

zelf heb ik een android telefoon, maar gewoon weg omdat je daar wat makkelijker mee kan klooien en het leuker is voor technische mensen, en omdat ik het er ( nog niet ) voor over heb.