Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lanser50 - 08-09-2012 15:21:42
Computers & Telefonie

Fake buma-stemra melding blokkeert mijn computer

[quote=vr1944 schreef op zaterdag 8 sep 2012, 11:45]zelden zoveel onzin gelezen .blijf jij maar bij je duur betaalde apple waarmee bijna niets mee kan bijna geen software voor is en maar een jaar garantie hebt en dat voor de prijs waarvoor je 3 beter geconfigureerde windows machines kunt kopen .overigens kun wel degelijk virussen oplopen ,vandaar dat er mac versies van norton ed te koop zijn en zijn de virussen in windows ook in enkele tellen verdwenen met een goede virusscanner.weltruste droom lekker verder.

heb tot 2004 met windows pc's gesukkeld , dat is pas duur ! en zuur !
hoe zo is een apple mac duur ? een top windows laptop , is net zo duur !
anders koop je troep , dvd laadde waar je lekker met je vingers aan de laser kan zitten , en die na een , paar dvd branden niet meer brand !
zo slap als in een goedkope dvd speler , van 2 tientjes !

en koop nu om de 2 jaar een nieuwe apple mac , en krijg voor mijn oude apple mac , nog meer dan de helft van de nieuw waarde terug als ik hem tweede hands verkoop .

virus scanner heb ik ja , nu van mackeeper ® , en waar voor ? kijk eens op hun site , voor windows pc vooral , omdat ik jou anders zo een virus kan sturen via email , net nog gescand niets gevonden !

sinds 2004 nog nooit een virus gehad dat flashback virus , heb ik niet gehad , of was al verwijderd , door mackeeper ® .

geen programma's voor een apple mac ? office zat er gratis bij , en moet bij een windows pc er nog los bij kopen !

wel eens van parallels desktop voor mac ® gehoord ? kijk eens op hun site .

je kan met een apple mac juist veel meer dan met een windows pc .

met parallels desktop voor mac ® draait windows 3.11 tot windows 8 .

draai nu mac lion osx en windows 7 ® samen door elkaar , of apart !

je kan niks met een apple mac laat me niet lachen , 10 x meer dan met een windows pc.

heb gewerkt bij ibm ® in 1980 , dat is zeker ook niks ibm ® voor jou .

belastingdienst en politie , werkt ook met windows , en veel instanties , geen wonder dat het zo'n zooitje is , overal !

gek dat een vriend van mij nu net van de week ook gebeld is , door zo'n fake microsoft medewerker , die heeft hem ook uitgehoord , toen hij hem vertelde , dat hij met een apple mac met parallels desktop voor mac ® windows 7 draaide , werd de verbinding gelijk verbroken , had hij gelijk zijn ip adres gehad , en naar apple en mackeeper ® , door gestuurd , dat gaat namelijk van zelf .

kijk eens verder dan je neus lang is , zou ik zeggen !