Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 09-09-2012 23:20:43
Computers & Telefonie

Hoe zet ik apps op de sd-kaart van de samsung galaxy ace?

Ik kom tot dezelfde conclusie als chris74. in het instructiefilmpje is ook te zien dat een aantal apps niet naar de externe sd kaart verplaatst kunnen worden, ook niet met 2sd.
de app doet niet meer dan wat je zelf via instellingen en applicaties beheren kunt doen, dus die 2sd installeren neemt alleen meer geheugen in beslag. ik vind het een overbodige app. bij de recensies van de app kun je dat ook lezen.
@sepke, als er staat dat je een app naar de telefoon kunt verplaatsen dan staat die app op de sd kaart. dat denk je dus goed "als leek"... via instellingen kun je ook zien welke android versie op je telefoon staat bij de informatie over het toestel.

voor cache geheugen legen kun je bijv. de easy cache cleaner gebruiken, heb je 2sd niet voor nodig. verder kun je als je bijv. de gratis dolphin browser gebruikt met het afsluiten geschiedenis en cache cleanen.