Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

to
tollebollie - 11-09-2012 13:55:40
Auto & Vervoer

Stella fietsen met trapondersteuning

Tollebol1
getrokken door de lage prijs zijn wij naar nunspeed gegaan voor een proefrit.
mijn voorkeur ging uit naar een fiets met deralleur ze hadden er een maar die was defect, dan maar een met gesloten kettingkast we mochten wel enkele uren proefrijden ikzelf had een volle accu en mij vrouw nog 2 blokjes mijn vrouw reed volgen de km teller 19 km/h en ik 17,2 km/h het geluid van de motor irriteerde mij al mateloos maar naar gelang we verder reden werd dat iets minder na 4 km waren we beiden al een blokje van de stroom kwijt de fiets van mijn vrouw begon al wat zwaarder te trappen en de km teller blokkeerde op 16 km/h (stroom tekort?)
na 10 km was ik ook mijn 2e blokje kwijt,wij zijn maar weer gauw terug gegaan want zonder trapondersteuning was er bijna niet op te rijden dit hadden we al uit geprobeerd. want in dit tempo voorzag ik dat we na 25 km beiden zonder stroom zouden staan.
het zadel zat ook niet lekker maar voor 70 euro zette hij er een beter zadel op.
het geluid van de motor zou hij ondervangen door hem extra in te vetten.
het ecxuus van de accu,s was dat dit al vervangen accu,s waren die door klanten terug gebracht waren (ze waren dus verrot) zei hij.
toen gevraagd wat het zou kosten bij aanschaf van 2 fietsen en dat kwam met 2 wel goede zadels op bijna 3100,== euro maar als we direkt besloten kregen we 300 euro korting dus 1400,== perstuk maar wij hadden 1000,== per stuk in ons hoofd dus zeiden dat we er over na gingen denken en het zouden laten weten.
dat kon wel maar dan betaalde we wel bijna 3100,== deze dael geld alleen als we direkt besloten.
we zijn nu in onderhandling met de plaatselijke daeler van rih omega fietsen, lijkt met veel verstandiger en het prijsverschil valt best mee als je bedenkt dat deze fietsen 15 a 20 jaar mee gaan