Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-09-2012 03:32:21
Computers & Telefonie

Thh products betrouwbaar?

Het komt er op neer dat wat ik al zei dat dit forum nou niet bepaald bedoeld is om te vragen deugt dit of dat bedrijf wel?

of dat onderzoek is? even wat posten? kennelijk ziet de ts een interessante aanbieding anders begin je er toch niet over en vervolgens wordt een bedrijf weggezet als verdacht.

dit is geen journalistiek, waar er een gerede twijfel is, dit was iemand welke denkt baat te hebben bij een vraag stellen op een forum als deze en vervolgens maar wat afwacht wat er gebeurt.

helaas kan je als klein bedrijf dan nummer 1 op google zijn en de 2e en 3e hit geven iets weer van kassa.vara en daar houdt het vaak al op met lezen door mensen, ze zijn al op voorhand afgeschrikt of negatief beinvloed en denken dan vaak niet meer na, zoals de ts.

dan komt er nog iemand langs om aan te geven dat het illegale praktijken zijn met nog net niet het woord oplichting gebruikend, maar gebruik makend van en laat ik onderscheid nu maken tussen de aangeboden telefoons en de dienstverlening van dit bedrijf, in beide gevallen, niet voor iedereen.

zo zal ik echt van mijn leven niet een bedrag waar ik een mooie laptop voor kan kopen uitgeven aan een smartphone.

verders, net als met auto's, er zijn meer merken, ze hebben allen voordelen en nadelen. het is aan de koper om een passend voertuig te vinden en dat is met telfoons niet anders.

al met al vind ik het maar vreemd dat mensen hun achterdocht dan maar reflecteren, ik bedoel als het nu een groot merk was, ach dan kan het niet zo een kwaad.

het is nogal ondoordacht om zulke dingen neer te zetten op internet, want niemand weet wat google er van maakt en dat kan allerlei uitslagen geven zowel positief als negatief maar wij mensen hebben er geen controle meer over.

nogmaals het is niet toepasselijk om over de aangeboden telefoons te praten, het gaat om het bedrijf en ik heb zowel sales als aftersales en rma gehad met dit bedrijf en zelfs een manco zending en dat is allemaal opgelost.

ik ga er ook mee ophouden want het is zo geen doen, sowieso is het topic nu gehijackt en gaat het niet meer over het bedrijf. dat dit bedrijf foute goederen zou aanbieden is al helemaal onzinnig.

het zou beter op tweakers.net passen om dit soort zaken te bediscussieren.