Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-10-2012 13:26:44
Computers & Telefonie

Belsimpel

Winterman schreef op vrijdag 12 okt 2012, 12:16: nance1970 schreef op vrijdag 12 okt 2012, 12:03:
er wordt zoveel reclame gemaakt om alles via internet te kopen, en dan doe je het en er staat in de voorwaardes dat je binnen 24 uur de telefoon in huis hebt, dan moet je niet 2 weken wachten en dan nog niks hebben. dan zeggen ze ja 24 uur is alleen wanneer je alleen een losse telefoon koopt, maar ze doen voorkomen met grote reclame op de site dat je je bestelling binnen 24 uur in huis hebt.

is dat zo?

ik lees toch iets heel anders

met inachtneming van hetgeen hierover in artikel 4 van deze algemene voorwaarden is vermeld, zal het bedrijf geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 30 dagen uitvoeren tenzij een langere leveringstermijn is afgesproken. indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk één maand nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. de consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden en recht op eventuele schadevergoeding.

wie heeft hier nu niet goed gelezen?




ja goed dat je dit nu hier neer zet. dat bewijst maar weer eens wat voor oplichters het zijn, je moet goed de kleine letters lezen, maar groot op hun website zeggen dat ze binnen 24 leveren.

maar ik ga hier nu niet meer verder op in,. ik heb mijn zegje gedaan en iedereen mag weten dat het niet verstandig is bestellingen te doen via belsimpel.

hoe meer jij door blijft gaan hierover des te beter is het voor mij. als je dan googled komen er zoveel berichten te zien over belsimpel dat niemand dan ook meer daar naar toe gaat. dus blijf vooral schrijven maar ik heb geen zin om er nog meer energie in te steken.

ik ga achter mijn eigen geld aan.