Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-10-2012 13:38:39
Voeding & Gezondheid

Wie bepaalt mijnmedicijn?

Hallo nzhippo,

zoals jij hierboven beschrijft ,zou het moeten zijn,maar de werkelijkheid is anders.ik heb 4 weken metoprolol gebruikt,terwijl de cardioloog me selokeen voorschreef.ik kreeg hoofdpijn en 'n verlammende pijn in mijn linker arm. overleg met de cardioloog.probeer het nog 'ns 14 dagen met metoprolol. dus weer gedaan. hetzelfde bijverschijnsel.stop ik met metoprolol dan ben ik in 2 dagen van de beide pijnen af. weer overleg.cardioloog schrijft me selokeen voor met als aantekening:medische noodzaak. wat doet de apotheek. levert weer metoprolol.als ik die weiger ,krijg ik selokeen maar moet voor 90 tabletten € 18,88 bijbetalen.
kijk ik op efarma - apotheek online- dan levert deze apotheek dezelfde selikeen van dezelfde leverancier mits op recept zonder bijbetaling en zonder verzendkosten.heb ik geen recept dan kan ik ze kopen. 90 stuks voor € 30,39 zonder verzendkosten..
ga ik shoppen bij medicijn.nl dan leveren zij mij deze pillen 90 st. voor € 62,19..
doe ik dat bij kiesbeter.nl dan heb ik dezelfde pillen 90 stuks voor € 11,31.
ik heb menzis gevraagd me dat 'ns uit te leggen. nog geen antwoord. ze zijn aan het denken,zeker als dhr.van boxtel , directeur van menzis, € 391.000 salaris vangt. zo'n 1564 x de eigen bijdrage.
weet jij 'n verklaring?
maar mijn vraagstelling was: wie bepaalt welk medicijn ik krijg? wat vind jij.?