Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
janet54 - 07-11-2012 18:00:38
Auto & Vervoer

Ns verloren voorwerp

Hallo,
bedankt voor je reactie!
de alternatieve nummers voor het 0900 nummer had ik ook op internet gevonden. het nummer is niet meer ingebruik, ik word doorgeschakeld naar 0118 ofzo voor het opzoeken van nummers.
een nummer van 10 ct perminuut vond ik niet zo'n probleem en heb ik ook gebeld maar zij kon mij ook niet verder helpen dan verwijzen naar de site en het dure 0900 nummer van 80ct per min.

het lijkt mij dat een station toch ook via een gewoon telefoonnummer te bereiken moet zijn. het enige wat ik wil proberen is het station in dordrecht even bellen en in roosendaal met de vraag of het bij hen afgegeven is, het wordt een dure grap als ik vanuit rotterdam eerst naar dort moet reizen en vervolgens door naar roosendaal alleen om te vragen of mijn voorwerp daar is afgegeven.
gewoon een simpel telefoontje plegen naar een ns station moet toch mogelijk zijn zou je denken? we kunnen wel mensen op de maan zetten maar geen ns station bellen(:-(