Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 09-11-2012 14:10:16
Auto & Vervoer

Auto aanschaf marktplaats

Ik heb toevallig het eerste mailtje van deze beste oplichter gekregen en wil je bedanken dat je dit verhaal hier hebt neergezet. deze oplichter heeft nog niet duidelijk aangegeven dat deze auto in engeland staat en heeft mij nog geen geld gevraagd, maar zal hij vandaag/ morgen vast wel gaan doen. het bespaart mij in ieder geval veel frustratie... bedankt!

voor de mensen die deze schoen passen: laat mensen hun verhaal posten en als je geen antwoord hebt op de vraag of geen opbouwende kritiek, laat dan dit verhaal aan je voorbij gaan. ze vroeg niet om commentaar om de situatie alleen maar slechter te maken.
deze commentaren zullen ervoor zorgen dat minder mensen hun verhaal durven te posten, omdat er mensen zullen zijn die je dommer willen laten voelen. mijn eerste vraag: wat is het nut van iemand zich slechter laten voelen dan dat ie al doet?

mijn vraag aan jullie: wie is er dommer? 'hij die een verhaal post om de rest te waarschuwen?' of 'hij die deze waarschuwingen zo de kop in drukt dat ie straks geen waarschuwingen meer krijgt, omdat niemand meer durft te waarschuwen of het gewoon niet de moeite meer waard vind met al die reacties?'

p.s. ik vroeg om een antwoord, niet om commentaar