Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
cordejager43 - 17-11-2012 21:02:09
Auto & Vervoer

Stella fietsen met trapondersteuning

Al bijna 3 jaar hebben wij onze stella fietsen, en vorige week is de 3de servicebeurt uitgevoerd. ieder jaar doen wij 1x een beurt om alles na te kijken.
afgelopen 3 jaar mogen we terugkijken op een zeer goede en fijne dagen. ik kan sinds lange tijd weer grote stukken fietsen en mijn vrouw heeft het licht weer gezien met de trapondersteunende fiets. wij waren totaal verrast dat stella service aan huis geeft. in het begin dachten wij dat het alleen voor de 1ste weken is en vervolgens kun je daarna extra veel geld betalen voor het voorrijden. maar in de 3 jaar dat wij de fiets hebben, hebben wij nog geen kwartje betaald voor enigerlei service. alleen als je een extra servicebeurt voor je fiets wil hebben moet je dit apart bijbetalen maar dat lijkt mij vrij logisch.
verder vindt ik de monteurs die thuis komen voorrijden kundig en zeer bekwaam. ik heb met de wasmachine wel ander soort monteurs ontvangen. wij hopen nog lang te kunnen genieten van onze stella fietsen en inmiddels zijn we de 4500 kilometer actieradius al voorbij.

lieve groeten fam de jager uit oosterhesselen