Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
miepjemol - 18-11-2012 16:53:45
Voeding & Gezondheid

Aanvullende verzekeringen vergelijken zonder basiverzekering

Beste lezers,

bij voorbaat dank voor uw reactie, maar één verzoek: alleen reageren als u een antwoord op de vraag weet. ik onderneem ieder jaar deze actie en loop steeds tegen het (voor mij) zelfde probleem aan; er wordt behoorlijk gegoogled, geloof me.

in iemand anders' portemonnee kijken lukt mij nog steeds niet, maar mijn portemonnee staat mij niet toe om zelf mijn consulten te betalen en daarom sluit ik een aanvullende verzekering af (of meer dan één).

dank je gompy2, je antwoord is vriendelijk en tja, dat doe ik ieder jaar (en het lukt me ook altijd) maar het kost me meer dan 14 dagen. helaas moet ik weer op herhaling, maar met een stille hoop dat er een bruikbare suggestie t.a.v. een simpeler manier van zoeken komt.