Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
miepjemol - 18-11-2012 21:14:07
Voeding & Gezondheid

Aanvullende verzekeringen vergelijken zonder basiverzekering

Terug naar de vraagstelling: wie kan mij vertellen waar ik aanvullende verzekeringen (av) kan vergelijken zonder basisverzekering?

elze30, dank je voor je berichtje.
'wat betreft het nemen van een aanvullende bij een andere verzekeraar: in de kassa uitzending deed de independer man of dat mogelijk was. volgens mij is het niet mogelijk. bij mijn weten is er dan altijd een opslag op de premie. noem mij de zorgverzekeraars die het wel toestaan! en verder denk ik dat " dubbel verzekeren" , niet mogelijk is op grond van bepaalde polisvoorwaarden. in ieder geval kan het niet bij dezelfde zorgverzekeraar.'
het is juist dat het mogelijk is. verzekeraars zijn er niet altijd blij mee omdat er nogal eens verkeerd gedeclareerd wordt (als men het overzicht verliest), maar het kàn, en ook zònder opslag van premie (dit weet ik uit ervaring), hoewel de meeste verzekeraars wèl een opslag hanteren.
van 'dubbel' verzekeren is geen sprake zolang de rekening maar één keer wordt ingediend.

ik ga op deze plaats niemand wijzer maken dan hij/zij al is, maar neem van mij aan dat enig (lees 'uitgebreid') onderzoek de moeite waard is.