Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mgirl
mgirl - 21-11-2012 15:47:07
Computers & Telefonie

Whatsapp

[quote=audb schreef op woensdag 21 nov 2012, 14:16]http://www.whatsapp.com/faq/nl/general/20965922

misschien moet je je eigen linkje even doorlezen.
want dit staat dus op je eigen link:
bij een iphone worden slechts één keer kosten in rekening gebracht: wanneer je de app voor het eerst downloadt. gelukkig laat apple je whatsapp gratis opnieuw downloaden, zoveel keer als je maar wilt. vergeet echter niet om telkens dezelfde apple id te gebruiken.

bij alle andere telefoons (android, blackberry, windows phone en nokia) kan je whatsapp gratis downloaden en het eerste jaar uitproberen. daarna heb je de mogelijkheid om een abonnement voor een extra jaar te kopen aan $0.99 usd.

abonnementen hebben een aanvullend karakter. als je dus betaalt voor een extra jaar service, wordt dit jaar toegevoegd aan je huidige abonnement of de gratis proefperiode van één jaar. met uitzondering van de gebruiksduur is er geen verschil tussen de gratis en betaalde versies van whatsapp.