Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

at
ati_1 - 22-11-2012 00:27:55
Computers & Telefonie

Whatsapp

[quote=qpc schreef op woensdag 21 nov 2012, 13:26][quote=ati schreef op woensdag 21 nov 2012, 13:13][quote=qpc schreef op woensdag 21 nov 2012, 12:49]lees wat azzkickr002 schrijft!!!!


whatsapp is gratis, niet betalen!!!!!!!!!!

de hollandse mentaliteit, mensen het gaat maar om 80 cent...waar moet whatsapp zelf van leven, het hele systeeem onderhouden. wel door anderen laten betalen en zelf er gratis gebruik van willen maken...parasieten...

idd via iemand die wel een creditcard lukt het ook, is mijn ervaring.

het wil er maar niet in bij je he?

whatsapp is gratis!!!!

zal ik mijn bankrekening hier neerzetten? kan je daar geld op storten voor iets wat niet van mij en ook nog eens gratis is.

aan impulsief redenerende mensen die niet gehinderd door enige kennis en ook niet goed lezen heeft de vragensteller ook niets? hoezo het gaat er bij mij maar niet in? dit was mijn eerste reactie. maar geeft niet we zijn allemaal mens. en ja u heeft gelijk dat het gratis kan zijn, maar nee u heeft niet gelijk, want bij iphone moet je gelijk betalen en bij andere systemen na een jaar, en dat is waar de vragensteller tegenaan loopt, hij schrijft 'mijn geldigheid is verlopen'. maar goed anderen hebben dit antwoord ook al gegeven.
en als u toch zo goed ben in het kopieren van links, doet u dan svp iets wat u elke keer nalaat en dat is goed lezen, dit is de link waarin staat wat de kosten zijn per besturingssysteem, bij iphone gelijk betalen bij andere telefoons kan je whatsapp gratis downloaden en het eerste jaar uitproberen. daarna heb je de mogelijkheid om een abonnement voor een extra jaar te kopen aan $0.99 usd. bron: http://www.whatsapp.com/faq/nl/general/20965922