Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 07-12-2012 00:14:28
Computers & Telefonie

reclame, vindt het niet in aps geinstalleerd

[quote=g-girl schreef op donderdag 6 dec 2012, 23:04][quote=eclipse schreef op donderdag 6 dec 2012, 17:40][quote=g-girl schreef op donderdag 6 dec 2012, 17:12]wat een vreemde handelswijze hier. hij heeft wifi hacker ultimate gedownload. dat lijkt mij nu niet echt legaal. als hij zoiets doet, moet hij dan nog wel geholpen worden?
nee doodschieten !!!!!! het programma hact niet maar ondersteund je eigen signaal , en rokers worden ook niet geholpen, en vleeseters en dr vogel aanhangers kwakzalver bezoekers enz enz...

dus jij hebt het niet uitgeprobeerd omdat je dit las?

dit is de meest geavanceerde wifi-hacker voor android. deze app stelt u in staat om te kraken het wifi-netwerk sleutel van een draadloos netwerk in uw omgeving.

zeg@@ g-girl, ik heb hier op deze plek geheel geen zin in een discussie met een paranoïde ingesteld persoon, ik zou zeggen om je vooroordelen weg te nemen, installeer het en kijk zelf even, niet alles wat je leest is relevant, het programmatje hact niks, nada , noppes, njente, rien...het gaat jou met je vooroordeel feitelijk niet aan maar als je goed leest staat er dat ik mijn eigen wifi heb.
voor overige discussie `s kun je een ander forum bezoeken. mocht je je vervelen en maar een beetje de boel komen verstieren, kom het sneeuwt, maak een leuke pop en ga daar tegen mekkeren .
en .... mocht het een vraag zijn over het hacken van wat dan ook, dan nog is jouw suggestie niet relevant, en discutabel, je genereert een discussie die er niet is ...en voor jou informatie, de site is er voor eenieder met welke vraag dan ook ( in de juiste rubriek) , en een ieder is er vrij om te beantwoorden.maar niet om te veroordelen, daarvoor moet ik je weer naar een ander forum verwijzen.
en nog even ter info , veel freeware komt met een hoop onzin bla bla, het doel is reclame verspreiden. mocht je de vraag verder hebben gelezen voor je in de steiger sprong om mij nog net niet op te hangen, mijn andere vraag was hoe ik de betaalde versie `s kon verkrijgen daar ik geen visa/mastercard bezit en @ edrick3 mij daar een mooie link voor heeft gegeven, tot zover was het vraag en beantwoord leuk om te doen ... tot !!!!! en nu wens ik je welterusten, ik zet het vinkje uit.. à bientôt bij een andere vraag
wil ik de jongens nogmaals bedanken voor de goede raad en de juiste link.
avoir......



.